Objevte ručně vyráběný dekorativní tácek značky Onclé

Vybíráte-li si novou kosmetiku pro své tělo, je důležité, aby byla s Vámi v souladu. Kvalita produktu, jeho konzistence, příjemná vůně a také samotné balení i vše, co s tím souvisí. Funkční lahvičky s pumpičkou Vám umožní vypotřebovat produkty do poslední kapičky. Ručně vyráběný tácek se stane krásnou součástí Vaší poličky v koupelně či nočního stolku.

Bio kvalita potěší tělo 

Kvalita produktů, které pro sovu pokožku používáte, je klíčová. V dnešní době je na trhu mnoho kvalitní kosmetiky. Mezi jednu z nejlepších kosmetických značek s produkty v BIO kvalitě patří stoprocentně česká značka Onclé. Její řada Biorganic byla vyvinuta s absolutní pečlivostí. Je určena všem ženám, které chtějí žít s pocitem, že pro sebe a svou pokožku dělají maximum. V harmonickém složení každého jednoho přípravku najdete přírodní oleje jako je BIO šípkový, bavlníkový či jojobový a taktéž unikátní BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru pokožky. Produkty jsou přírodní, veganské a vhodné citlivou pokožku.

Jedinečný design potěší duši

Onclé nabízí nejen funkční a designové lahvičky s dávkovačem, ale nově také dekorativní betonový tácek, který se stane perfektním doplňkem Vaší koupelny či nočního stolku. Každý tácek je ručně vyráběn v Lanškrouně, což zaručuje vysokou kvalitu a pečlivost zpracování. Je ideální pro odkládání drobných šperků, svíček nebo právě kosmetiky Onclé.

Originální tácek pro Vaši kosmetiku

Nedaleko Lanškrouna se nachází mlýn, kde Barča vyrábí s láskou a péčí jedinečné dekorativní tácky Onclé. Bára vyrábí každý tácek vlastníma rukama a používá k tomu kvalitní beton. Tento materiál dodává táckům nádhernou strukturu a jedinečnou kresbu, která je výsledkem přirozených vlastností betonu. „Každý kus vyrábím ručně, což znamená, že můžete najít drobné nedokonalosti, například bublinky. Tyto malé detaily však dodávají táckům jedinečný charakter a zaručují, že každý z nich je naprostý originál. Máte tak jistotu, že ten, který je právě na cestě k Vám, už nikdo jiný mít nebude,“ říká Barča. Pokud hledáte unikátní doplněk do Vašeho interiéru, nebo chcete potěšit své blízké dárkem, dekorativní tácky Onclé jsou tou pravou volbou. Objevte krásu ručně vyráběných produktů, které vypráví příběh o zručnosti a vášni.

Více informací najdete na www.oncle.cz

-TZ-

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *