Když vyrážíte na cesty, sáhněte po kosmetice ve spreji

Při cestování to máme rádi. Praktickou kosmetiku, v malém balení, vždy pro ruce. Osvěží, provoní a navodí pocit čistoty. Dopřát si ten luxus být stále svěží a fresh. V autě, ve vlaku, v letadle i na procházce. Objevte produkty, které tohle vše splňují. 

Česká značka Onclé je známá svými vysoce kvalitními produkty v BIO kvalitě. Vyvíjí a vyrábí jedinečné přípravky, do kterých se většina žen zamiluje na první pohled. V malém balení a ve spreji nabízí hned dva produkty, které jsou fantastické na cesty. Pro osvěžení a hydrataci obličeje je to Hydratační mist a pro intimní hygienu Intimní čisticí Olej. Oba osvěží, navodí pocit čistoty a příjemně voní.

Hydratační mist Onclé 

Tvoří z 99 % přírodní ingredience, které se postarají o dokonalou péči a perfektní osvěžení vaší pleti. Jedinečný koktejl z BIO organické šťávy z aloe vera, kokosové vody a mořských minerálů pleť osvěží, vyživí a poskytne jí potřebnou hydrataci a ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy. Objevte skutečné bohatství přírody a dopřejte vaší pokožce bohatou hydrataci během celého dne. Cena: 199 Kč / 100 ml.

Intimní čisticí olej Onclé

Je bezoplachový produkt, vhodný pro každodenní péči o intimní místa.  Obsahuje BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru a ochranu kůže. Za svěží vůní stojí citrusové esenciální oleje. Mezi další složky oleje patří kyselina mléčná, BIOLIN P, jojobový olej, kokosová voda, bavlníkový olej. Před použitím olej vždy protřepejte a naneste jej na ubrousek či toaletní papír. Pečlivě zbavte pokožku nečistot. Je skvělý pro každodenní péči i osvěžení na cestách. Cena: 229 Kč / 100 ml.

Produkty i další informace najdete na www.oncle.cz

————————————————————————————————————–

Značka Onclé přináší cíleně působící kosmetickou péči s vysoce účinnými složkami. Byla vyvinuta s cílem poskytnout kvalitní a účinnou kosmetiku, která zajistí především zdravou a pohodlnou péči o pokožku celého těla. Značka Onclé nabízí tři ucelené řady produktů: Dámskou prémiovou kosmetiku pro regeneraci a remodelaci pokožky těla, Dětskou kosmetiku pro miminka s citlivou pokožkou a BIORGANIC – přírodní kosmetiku pro citlivou pokožku. www.oncle.cz

-komerční sdělení-

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *